Bekijk de laatste beelden van het project

Natuurlijk heb jij als bewoner goed zicht op alles wat er gebeurt in jouw wijk, maar soms krijgen we beelden binnen die te leuk zijn om niet met je te delen. Op deze pagina delen we die beelden met je. Er is natuurlijk ook ruimte voor jouw leuke foto's. Stuur jouw mooiste of leukste foto's van de werkzaamheden naar jouw contactpersoon en wij zorgen dat de foto's op deze pagina worden geplaatst.

Foto's januari 2016

In week 3 van januari hebben we een warmtecamera meegenomen naar Couwenhoven om het warmteverlies bij de woningen in beeld te brengen. Hieronder een aantal beelden die we hebben gemaakt. De kleurenvlakken registreren de temperatuur bij de muurvlakken en de ramen. Rood is warmer dan blauw. Zo zie je op de verschillende beelden dat de temperatuurverschillen tussen ramen, gevel- en dakdelen kunnen oplopen tot bijna 10 graden Celsius.

Foto's mei en juni 2016

Hoog tijd voor wat nieuwe beelden uit de wijk Couwenhoven; twee zomers plaatjes van de werkzaamheden en een beeld waarop de resultaten van de werkzaamheden mooi te zien zijn!

Jouw contactpersoon

Vragen? Stel ze aan jouw contactpersoon. Klik op de naam voor alle contactgegevens of klik op het envelopje om direct een e-mail te sturen.

Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief