Wanneer is mijn woning aan de beurt?

Om die vraag te beantwoorden, laten we je hieronder een afbeelding van de werkvolgorde zien, ook wel 'routing' genoemd. Aan de gele pijl en de nummering van de woningblokken kun je zien in welke volgorde wij de werkzaamheden uitvoeren. Blok 1 is als eerste aan de beurt en de woningen van blok 7 komen als laatste aan bod.Circa een week voordat wij de werkzaamheden bij jouw woning gaan uitvoeren, komt de uitvoerder persoonlijk bij je thuis om de planning te bespreken en vragen te beantwoorden. Hij vertelt je ook hoe je je kunt voorbereiden. Wil je nu al tips? Op de pagina veelgestelde vragen vind je meer informatie!

Hogere huur en tóch lagere woonlasten

De woningverbetering verhoogt de kwaliteit en het wooncomfort van jouw woning. Daarvoor moet een investering worden gedaan en een klein deel van die kosten zal worden doorberekend in jouw huurlasten.

Het goede nieuws is dat jouw gasrekening omláág gaat. Je hoeft straks minder te stoken om toch warm te wonen. De maatregelen die we bij de verbetering van jouw woning gaan toepassen, leveren een besparing op. De hoogte van die besparing laten we je weten wanneer de plannen gereed zijn. Onze ervaring is dat het bedrag dat je bespaart groter is dan de huurverhoging.

Meer wooncomfort

Als jouw woning verbeterd is, geniet je in jouw eigen woning van het wooncomfort van nu! Je woning is beter geïsoleerd en voelt koeler in de zomer en warmer in de winter. Op koude dagen hoef je minder te stoken omdat de woning sneller opgewarmd is en langer warmer blijft. De woning krijgt een beter leefklimaat door een betere ventilatie. En je hebt minder last van tocht, vocht en schimmels.

Tips om je energieverbruik nog verder te laten dalen

Door de betere isolatie daalt je energieverbruik. Je bespaart meer op je gasrekening dan dat je huur omhoog gaat. Het resultaat: lagere woonlasten. De verlaging van het energieverbruik is echter ook afhankelijk van je persoonlijke leefstijl. We zullen je daarom tips geven over hoe je in jouw verbeterde woning zoveel mogelijk energie kan besparen.

Wanneer we klaar zijn met het verbeteren van de woningen in de wijk Couwenhoven, blijven we je op deze website helpen met slimme tips over hoe jij jouw energieverbruik en daarmee je woonlasten nóg verder kunt laten afnemen. Onze Energiecoaching-tips zijn afgestemd op jouw woningtype en houden rekening met de seizoenen.

Wat ga ik merken van de werkzaamheden?

We begrijpen dat de werkzaamheden die deze woningverbetering met zich meebrengen impact gaan hebben op jouw dagelijks leven. Daarom gaan we te werk volgens een strakke planning en een vaste routing (volgorde). Daarnaast komen we ruim voordat we starten met de werkzaamheden bij je langs voor een persoonlijk planningsgesprek. Je weet dan precies wanneer we bij jou thuis aan het werk gaan.

Op deze website, en tijdens de persoonlijke gesprekken, vertellen we je ook hoe je jezelf zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Natuurlijk houden we je voorlopig via deze website goed op de hoogte van de voortgang van het project.

Jouw contactpersoon

Vragen? Stel ze aan jouw contactpersoon. Klik op de naam voor alle contactgegevens of klik op het envelopje om direct een e-mail te sturen.

Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

De volgende stap