Jouw woning komt in aanmerking voor woningverbetering

De eigenaar van jouw woning, a.s.r., heeft ons gevraagd om te onderzoeken hoe we jouw woning comfortabeler en energiezuiniger kunnen maken.

Over het doel van dit plan kunnen we kort zijn: we willen hard gaan werken aan het vergroten van jouw wooncomfort en het verlagen van jouw energielasten.

Wat gebeurt er in mijn woning?

We hebben een plan gemaakt voor de verduurzaming van de huurwoningen in de wijk Couwenhoven. Daarbij hebben we gebruikgemaakt van de bewonersinbreng in de vorm van de ingevulde vragenlijsten, de ideeën van het bewonerscomité en ons eigen onderzoek aan een aantal woningen in de wijk.

Je hebt de plannen waarmee we jouw woning comfortabeler en energiezuiniger willen maken - als het goed is - ontvangen, door kunnen nemen en kunnen bespreken tijdens de inloopbijeenkomst. Heb je het complete plan niet (meer) in je bezit? Neem dan contact op met Ruben. Zijn gegevens vind je rechtsboven iedere pagina van deze website.

Jouw contactpersoon

Vragen? Stel ze aan jouw contactpersoon. Klik op de naam voor alle contactgegevens of klik op het envelopje om direct een e-mail te sturen.

Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief