Menu

Rijker wonen kan voor minder

Beste vrienden van hedendaags wonen, Ik geef het eerlijk toe; ik heb deze titel niet zelf verzonnen. Het is een voormalige ‘pay-off’ van IKEA Nederland; dat wat nu ‘Aandacht maakt alles mooier’ is. Daarom hierbij alle credits voor de creativiteit van het reclamebureau. Echter is “Rijker wonen kan voor minder” enorm van toepassing voor de periode waarin we nu zitten, zodat ik hem wel moest recyclen. Enerzijds zitten we nu namelijk midden in de SALE en anderzijds slaat het op het groeiende aantal nieuwe aanbieders van betaalbare producten voor de styling van de woning.

Slim zaken doen

Voor mijn vak, en omdat ik deze zomer mijn eigen woonkamer ga ‘omkatten’, kijk ik naar het productaanbod in winkels, in het hele domein van lifestyle. Zo was ik bij ZARA Home en H&M Home, waar nu prachtige woonspullen voor een lagere prijs in de schappen liggen vanwege de SALE.  Maar ook veel andere aanbieders gebruiken deze periode om ruimte te maken voor nieuw assortiment: uiteindelijk zijn we dichter bij ‘Oktober woonmaand 2017’, dan die van 2016.

Insider tip: kijk via de sociale media naar de looks van de (mannen)modeshows voor zomer ‘18, en als er iets is wat bij jou past, in de SALE op zoek gaan naar die bepaalde items. Dat is dan ‘Rijker, actueel kleden kan voor minder”!

Nu hoor ik jullie denken: “lekker dan, beetje oude zooi kopen!?” Nogmaals:trends volgen is niet belangrijk, maar persoonlijk wonen wel. Jouw stijl, jouw unieke smaak. En specifiek in deze periode kan je slim zaken doen.

Daarom voeg ik bij deze blog beelden toe die ik in Milaan geschoten heb, ter inspiratie voor interieurstyling voor 2017 en 2018. Doe er je voordeel mee.

Betaalbaar design

De nieuwe aanbieders van betaalbaar interieur design in Nederland zijn de tweede uitleg van "Rijker wonen kan voor minder". Scandinavisch blijft een belangrijke stijl, en net in dat domein zijn nieuwe aanbieders Bolia.com en Søsterne Grene aan een opmars bezig.

Bolia.com heeft betaalbaar high end design, dat ook in de mix van waarde is in andere Woonsferen en naast een grote online aanwezigheid groeit het aantal winkels gestaag.

Søsterne Grene, opgezet door de zusjes Anna en Clara Grene heeft alleen fysieke winkels. De combinatie van actueel design, een breed aanbod producten en superlage prijzen maken een trip naar een van de vestigingen meer dan de moeite waard.

Dat was het voor nu, nu allemaal veel Buiten leven, en tot de volgende blog!

Groeten Victor