Menu

Dit is team Dit is mijn Thuis

Eén ding is zeker: er zijn net zoveel verschillende soorten huizenkopers als vissen in de zee! Misschien ben je vol spanning onderweg naar de aankoop van je eerste woning. Of je bent al een veteraan als het aankomt op de aankoop van een huis. Hoe ervaren je ook bent, de bestemming van jouw reis is wat ons betreft echter altijd hetzelfde: lekker wonen, zonder gedoe, goed geregeld en precies zoals jij het wilt!

Altijd de juiste expert op het juiste moment

Om je te begeleiden bij het bereiken van die bestemming, bieden we je graag altijd één contactpersoon. Herkenbaar, makkelijk bereikbaar en passend bij het punt van de reis waar jij je bevindt. Jouw persoonlijke Woonadviseur wordt veruit je belangrijkste contactpersoon, maar net als bij een reis naar een exotische bestemming, heb je behoefte aan meerdere specialisten. De adviseur bij het reisbureau, een reisleider en de gids die je op de plaats van bestemming de mooiste plekjes laat zien.
Om die reden hebben we het Team Dit is mijn Thuis samengesteld; een groep van experts van BAM Wonen en onze deskundige partners. Als team hebben ze maar één doel: jou informeren en inspireren over alle woonthema’s waarmee jij te maken krijgt in de spannende periode die voor je ligt!  Van de hypotheek voor je woning tot het meefinancieren van opties, inspiratie over mogelijke indelingen en woonstyling en tips over hoe je zo energiezuinig mogelijk in jouw nieuwe woning kunt leven.

Maak op deze pagina vast kennis met een aantal van onze teamleden en houd ditismijnthuis.nl in de gaten. Daar delen ze regelmatig nieuwe kennis met je!

Victor Meuwissen

Met mijn blogs, en tijdens mijn inspiratiesessies tijdens de verkoopmanifestaties inspireer je op het gebied van woonstyling. Daarnaast werk ik als woon-o-loog aan onze woonklaar producten.

Jelske

Om jouw perfecte thuis te creëren, zul je vooraf veel keuzes moeten maken. Hoe ziet jou ideale woonkamer er uit? Hoe belangrijk vind jij de keuken in jouw huis? Hoeveel slaapkamers heb je nodig? Veel vragen waar je niet alledaags mee bezig bent. Als Woonadviseur wil ik je hier graag tot en met de oplevering bij ondersteunen. Ik kan je advies geven, gezamenlijk nemen we alle stappen door en ik houd je op de hoogte van de voortgang van de bouw. Voor alle vragen over jouw nieuwe ‘thuis’ kun je straks bij mij terecht.

Team ditismijnthuis.nl

Op welk punt jij ook bent in jouw woonreis: wij zorgen er voor dat deze portal en jouw persoonlijke omgeving op ditismijnthuis.nl altijd volop informatie en inspiratie bieden!

Nordin Chomrikh

De zoektocht naar een nieuwe woning is niet altijd een makkelijk. Er komt veel bij kijken en het belangrijkste, in mijn ogen, is dat je je uiteindelijk thuis voelt in je eigen huis en daar daadwerkelijk tot rust komt. Oftewel: Oost west thuis best! Dit ervaar ik zelf ook en ik wil jou hier graag zo goed mogelijk bij helpen. Jouw woning kan je compleet woonklaar laten afwerken, als jij dat wilt natuurlijk. Hierbij kun je denken aan bouwkundige indelingen die passen bij jouw Leefwijze. Daarnaast heb je ook vele mogelijkheden in Woonsferen en keuzes in kleuren, materialen en stijlen. Ik kan je hier advies over geven door samen met je aan tafel te zitten en uitgebreid de mogelijkheden te bespreken. Ik word jouw eerste contactpersoon en zal je gedurende het hele proces begeleiden. Zo zorgen we er samen voor dat het eindresultaat helemaal naar wens is en jouw droomhuis werkelijkheid wordt!

Briegit

Mijn passie als Woonadviseur is het begeleiden van jou als nieuwe bewoner naar jouw nieuwe thuis! Ik kan dan ook niet wachten om jou in deze fase te ontmoeten en samen dit gedeelte van jouw woonreis te gaan beleven. Gericht op iedere persoonlijke situatie gaan we jouw droomwoning samenstellen zodat je na de sleuteloverdracht kan genieten van je nieuwe huis, vrienden en hobby’s!