Menu

Samen op reis naar jouw nieuwe thuis

Thuis. Een woord dat voor iedereen wat anders betekent. Misschien is thuis voor jou de kamer in je ouderlijk huis, je studentenkamer of het eerste huis dat je onlangs met je partner hebt gekocht. Of je woont al veel langer in jouw thuis. Je hebt je kinderen er groot zien worden, of je beschouwt de huurwoning waar je al zo lang in woont inmiddels al als je eigen woning.

Thuis: je hele leven lang blijft de betekenis van deze vijf letters voor jou veranderen. En elke keer als je een nieuwe fase van je leven ingaat, bestaat de kans dat je weer aan een nieuwe woonreis begint. De bestemming? Jouw nieuwe thuis!

Er komt nogal wat op je af tijdens deze woonreis. Want een huis kopen gaat over veel meer dan alleen bakstenen. En de verbetering van jouw huurwoning gaat ook over meer dan alleen isolatie en ventilatie. Met Dit is mijn Thuis informeren, inspireren en begeleiden we je daarom tijdens jouw woonreis, over alle thema’s die je tegen gaat komen.

We gaan het leuk maken: vanaf het eerste moment dat je jezelf oriënteert op een woning, tot het moment dat we jouw nieuwe of verbeterde woning aan je opleveren. Zodat jij straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, Dit is mijn Thuis!”

Over ditismijnthuis.nl

Ditismijnthuis.nl aan het begin van jouw woonreis
Via het portal ditismijnthuis.nl heb je toegang tot de websites van veel van onze projecten in heel Nederland. Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwbouwwoning? Dan vind je op de projectsite meer informatie over het project, de prijzen en kenmerken van de beschikbare woningtypes en ontdek je alle unieke mogelijkheden die we je bieden om van jouw nieuwe huis ook echt jouw thuis te maken. Nog voor de aankoop van jouw woning kun je een account aanmaken op ditismijnthuis.nl. Met deze account kun je inloggen op alle projectsites en ontwerpen die je hebt aangemaakt in de online inspiratietool opslaan en delen met je familie en vrienden.

Ditismijnthuis.nl verderop in jouw woonreis
Na de aankoop van jouw nieuwe thuis, of wanneer we jouw huurwoning gaan verbeteren, krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke omgeving op ditismijnthuis.nl.
Dit is vanaf nu dé plek waarop jij alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project kunt vinden. Maar er zijn nog meer voordelen:
 • Je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe of verbeterde huis.
 • Maak kennis met je toekomstige buren en deel tips en ervaringen op
  het forum.
 • Via het berichtencentrum communiceer je één op één met je
  persoonlijke Woonadviseur
 • Je kunt al je belangrijke documenten overzichtelijk op één plaats
  beheren.
 • Bekijk al je acties in je persoonlijke tijdlijn. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Wil jij nog meer weten over ditismijnthuis.nl?
Heb je vragen over ditismijnthuis.nl, ideeen voor een leuk artikel of wil je foto's delen van jouw eigen thuis? Neem dan contact met ons op via de pagina contact!