Menu

Oplevering fase 1 Antoniuskwartier gestart!

In de bruisende wijk Overvecht, Utrecht ontwikkelt Timpaan 207 nieuwbouwwoningen. De eerste fase bestaat uit 56 comfortabele en betaalbare eengezinswoningen. De eerste nieuwe bewoners van Antoniuskwartier fase 1 hebben inmiddels de sleutel mogen ontvangen. Zo ook Marije en Peter. Zij ontvingen vandaag, 30 juni, de sleutel van hun nieuwe thuis.

"We gaan zaterdag verhuizen"

De oude woning van Peter en Marije werd, zeker na de geboorte van dochter Fay, toch wat te klein. Daarom gingen zij op zoek naar een grotere woning, die nog wel betaalbaar was én vlakbij het centrum van Utrecht staat. Ze vonden hun ideale woning in Antoniuskwartier. Peter en Marije: "De Jaren '30 stijl sprak ons enorm aan en onze nieuwe woning ligt op maar 10 minuten van het centrum af: ideaal."

Gelukkig werd hun oude woning snel verkocht en kon het wachten op de oplevering beginnen. Na negen maanden wachten is het dan zo ver: de sleuteloverdracht van hun woonklare woning in Overvecht. Marije en Peter kozen ervoor om hun woning in een Woonsfeer op te laten leveren. Door te kiezen voor een Woonsfeer hoeven ze zelf niet meer te klussen in hun woning, maar kunnen ze direct wonen en genieten van hun nieuwe huis in Overvecht:  "We hebben even moeten overbruggen in een ander huis, dus we zijn blij dat we nu snel kunnen verhuizen! De planning is om zaterdag al te verhuizen!"

We wensen Marije, Peter en al hun nieuwe buren alvast veel succes en plezier met de oplevering, het klussen en het verhuizen!

Ook wonen in Overvecht?

Op 5 november start de verkoop van de tweede fase van Antoniuskwartier. De tweede fase van Antoniuskwartier bestaat uit in totaal 121 comfortabele en stijlvolle koopwoningen waarvan de eerste 67 woningen in november in verkoop gaan. Interesse? Via de projectwebsite van fase 2 kun je je nu al inschrijven op je favoriete woning of bezoek op zaterdag 5 november van 11.00 uur - 13.30 uur de verkoopmanifestatie.
Antoniuskwartier logo

Project: Antoniuskwartier fase 1 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 56 eengezinswoningen type C uit de BAM Wooncollectie in sfeervolle Jaren '30 architectuur. Laatste woning opgeleverd in september 2016

Partners: Ontwikkeling: Timpaan
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite