Menu

Feest bij La Fleurie: de bouw is gestart!

Woensdag 30 november vloog de confetti de lucht in op de bouwplaats in Naaldwijk. Eind oktober ging namelijk de eerste paal in de grond en nu de funderingen al zichtbaar zijn, werd het tijd om samen met de toekomstige bewoners een feestje te vieren!

La Fleurie is een uniek onderdeel van de bruisende wijk Hoogeland, die steeds verder wordt uitgebreid. Niet alleen met woningen, maar ook met scholen en woonzorgzones. La Fleurie bestaat uit 24 twee-onder-een-kapwoningen in zowel de Oudhollandse als de Jaren '30 architectuur. Twee sfeervolle architectuurstijlen met veel karakteristieke elementen dus!

Warme Wintersfeer

Bijna alle toekomstige bewoners van La Fleurie waren aanwezig en werden ontvangen in de feesttent op de bouwplaats. Onder het genot van een glühweintje, warme chocomel en heerlijke borrelhapjes konden zij alvast kennismaken met de nieuwe buren. Ondanks dat het gure winterweer zijn intrede al had gedaan in ons land, hing er een gezellige en warme sfeer in de tent.

Met de video hierboven geven we je graag een indruk van de middag.

Ook wonen in La Fleurie?

Wil jij ook wonen in La Fleurie? Dat kan! Er zijn nog enkele woningen te koop! Op de verkoopkaart op de projectsite bekijk je of jouw favoriete woning nog beschikbaar is. Wil je wat meer weten over de woningen? Bekijk dan de kenmerken op de pagina 'woningen' of neem contact op met verkoopadviseur Wendy van der Voort. Zij kan je alles vertellen over het project en de woningen.

Kies voor Culinair
Twee van de woningen die nog te koop zijn, worden standaard in de Leefwijze Culinair uitgewerkt. Geniet van de ruime keuken waar je heerlijk kunt kokkerellen en eten met vrienden! In de online inspiratietool op de projectsite vind je meer informatie over de Leefwijze of vraag ernaar bij verkoopadviseur Wendy!
La Fleurie logo

Project: Wonen in La Fleurie (Nieuwbouw)

Kenmerken: 24 twee-onder-een-kapwoningen type E uit de BAM Wooncollectie in karakteristieke Oudhollandse en sfeervolle Jaren '30 architectuurstijl. Alle woningen zijn sinds september 2017 opgeleverd

Partners: Ontwikkeling: Projectikon
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite