Menu

Enthousiaste bezoekers op verkoopmanifestatie La Fleurie

Op woensdagmiddag 6 april vond de verkoopmanifestatie van La Fleurie plaats in Grand Café Bij5 in Naaldwijk. Het nieuwbouwproject, bestaande uit 24 luxueuze twee-onder-een-kapwoningen, zal gerealiseerd worden in de populaire wijk Hoogeland.

Drukbezochte manifestatie
Het slechte weer weerhield de geïnteresseerden in project La Fleurie gelukkig niet om naar het centrum van Naaldwijk af te reizen om meer informatie in te winnen over de omgeving, de woningen en de unieke mogelijkheden van Victor&Wonen. Een paar uur lang werd de bovenverdieping van Grand Café Bij5 drukbezocht en werd ons verkoopteam bestookt met goede en specifieke vragen. Van zonligging tot uitbouw en van technische installaties tot sloten op de deur; alles kwam aan bod.

Speeddates met Victor
Tijdens de verkoopmanifestatie hadden de bezoekers de mogelijkheid te speeddaten met interieurdesigner Victor Meuwissen. Als een inmiddels al een ervaren speeddate-partner vertelde Victor ook volop over zijn ervaringen met andere trotse Victor&Wonen bewoners in Nederland. Zo verwees hij naar het project De Bongerd in Amsterdam waar bewoners ontzettend gelukkig waren met de afwerking: "Tijdens de oplevering van de Bongerd sprak ik een jongen die zijn moeder trots rondleidde door zijn nieuwe huis. Ik hoorde zijn moeder zeggen 'je muren zijn hier mooier gestuct dan in je huidige huis' waarop hij vrolijk riep: 'die zijn niet gestuct; het is behang!'" De goodiebags vlogen dan ook de deur uit en we hopen dan ook dat iedereen volledig geïnspireerd het prachtige pand verliet.

Inschrijfprocedure
In de brochures die werden uitgedeeld, zaten ook de inschrijfformulieren voor de 24 woningen van La Fleurie. Wil jij ook wonen in La Fleurie? Dan kun je tot 15 april 12.00 uur inschrijven op jouw favoriete woning. Op de homepagina kun je een inschrijfformulier aanvragen. Je ontvangt het formulier vervolgens in je e-mailbox, inclusief een toelichting op de inschrijfprocedure.

Verkoopmanifestatie gemist?
Heb je de verkoopmanifestatie gemist? Geen paniek! Op zaterdag 9 april wordt de Woonbeurs Westland georganiseerd. Van 10.00 tot 15.30 ben je van harte welkom op de beurs in in het paviljoen van OBWZ aan de Haagweg 33 D1. Op de Woonbeurs Westland kun je jezelf laten informeren over het complete woningaanbod in het Westland waaronder La Fleurie en Parc Hooglande. Projectikon en verkoopadviseur Wendy van der Voort zijn ook aanwezig om te vertellen over La Fleurie. Je kunt hen al je vragen stellen over de woningen, het project en de verkoopprocedure.
La Fleurie logo

Project: Wonen in La Fleurie (Nieuwbouw)

Kenmerken: 24 twee-onder-een-kapwoningen type E uit de BAM Wooncollectie in karakteristieke Oudhollandse en sfeervolle Jaren '30 architectuurstijl. Alle woningen zijn sinds september 2017 opgeleverd

Partners: Ontwikkeling: Projectikon
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite