Menu

Park Centraal fase 2

Het project Park Centraal wordt gerealiseerd aan de uiterste westrand van Tilburg tussen de bomen en het groen; met volop ruimte voor kinderen om heerlijk te spelen. In een huis in Jaren '30 stijl of juist heel modern. Met een gezellig winkelcentrum en een goede supermarkt in de buurt, maar ook sportfaciliteiten, een fijne school en dagopvang.

Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diverse prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

In totaal worden in de gehele wijk uiteindelijk circa 380 woningen gerealiseerd.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Op de verkoopwebsite van AM lees je alles over het project en de woningen. Deze website is bereikbaar via de de Dit is mijn Thuis projectsite voor Park Centraal. Daar ontdek je bovendien de unieke mogelijkheden om van jouw woning in Tilburg een droomwoning te maken met Victor&Wonen. Laat je inspireren door de blogs van de Dit is mijn Thuis-Experts, neem een kijkje in de droomwoningen van andere bewoners en creëer zelf jouw unieke thuis in de online inspiratietool!

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis
Ben je één van de toekomstige bewoners van Park Centraal? Dan ontvang je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project kunt vinden, makkelijk met je Woonadviseur kunt communiceren en jouw persoonlijke planning en belangrijke documenten handig en overzichtelijk kunt beheren.

Park Centraal fase 2 logo

Project: Park Centraal fase 2 (Nieuwbouw)

Kenmerken: Fase 2:
6 eengezinswoningen type B, 6 eengezinswoningen type C, 6 twee-onder-eenkapwoningen type D, 13 twee-onder-eenkapwoningen type D, 4 geschakelde, levensloopbestendige woningen type G, 2 twee-onder-eenkapwoningen type H. Alle woningen worden gebouwd in Jaren '30 architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite