Menu

Park Centraal fase 2

Het project Park Centraal wordt gerealiseerd aan de uiterste westrand van Tilburg tussen de bomen en het groen; met volop ruimte voor kinderen om heerlijk te spelen. In een huis in Jaren '30 stijl of juist heel modern. Met een gezellig winkelcentrum en een goede supermarkt in de buurt, maar ook sportfaciliteiten, een fijne school en dagopvang.

Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diverse prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

In totaal worden in de gehele wijk uiteindelijk circa 380 woningen gerealiseerd.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen inmiddels zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Park Centraal fase 2 logo

Project: Park Centraal fase 2 (Nieuwbouw)

Kenmerken: Fase 2:
6 eengezinswoningen type B, 6 eengezinswoningen type C, 6 twee-onder-eenkapwoningen type D, 13 twee-onder-eenkapwoningen type D, 4 geschakelde, levensloopbestendige woningen type G, 2 twee-onder-eenkapwoningen type H. Alle woningen worden gebouwd in Jaren '30 architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite