Welkom op de projectsite van Park Centraal fase 2

van Tilburg tussen de bomen en het groen; met volop ruimte voor kinderen om heerlijk te spelen. In een huis in Jaren '30 stijl of juist heel modern. Met een gezellig winkelcentrum en een goede supermarkt in de buurt, maar ook sportfaciliteiten, een fijne school en dagopvang.

Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diverse prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

In totaal worden in de gehele wijk uiteindelijk circa 380 woningen gerealiseerd. De woningen van Park Centraal fase 2 zijn inmiddels opgeleverd. Bekijk de projectsite van Park Centraal voor het actuele aanbod.

Inloggen voor bewoners

Als (toekomstig) bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vindt over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Op jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving beheer je eenvoudig alle belangrijke documenten, geven we je onderhoudstips en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Inloggen voor (toekomstige) bewoners

  • Ontvang als eerste het laatste nieuws en krijg als toekomstig bewoner toegang tot jouw persoonlijke omgeving op ditismijnthuis.nl