Menu

Hoef en Haag: Wonen aan de Brink

Wonen in het groen én bij het water. Dat maakt het leven elke dag anders. Uniek aan Hoef en Haag is de ligging. Hier woon je pal aan de Lek en bij plas Everstein; water krijgt een belangrijke rol in de nieuwe wijk. Wandelen, fietsen, paardrijden of zwemmen in recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap, het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als vakantie!

Dorps én centraal
Je leeft hier een lekker dorps leven. Maar dan wel met de wetenschap dat je alles bij de hand hebt. Je wandelt zo naar het karakteristieke dorp Hagestein en via de Lekdijk fiets je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje, een kop koffie of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen. En wil je meer of wat anders? Met de auto rijd je in 15 minuten naar hartje Utrecht.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen inmiddels zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Hoef en Haag: Wonen aan de Brink logo

Project: Hoef en Haag: Wonen aan de Brink (Nieuwbouw)

Kenmerken: Met veel recreatiemogelijkheden om de hoek, voelt wonen in één van deze 28 nieuwbouwwoningen een beetje als vakantie.

Partners: Ontwikkeling: AM en BPD
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite