Welkom op de projectwebsite van Hoef en Haag: Wonen aan de Brink

Wonen in het groen én bij het water. Dat maakt het leven elke dag anders. Uniek aan Hoef en Haag is de ligging. Hier woon je pal aan de Lek en bij plas Everstein; water krijgt een belangrijke rol in de nieuwe wijk. Wandelen, fietsen, paardrijden of zwemmen in recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap, het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als vakantie!

Dorps én centraal
Je leeft hier een lekker dorps leven. Maar dan wel met de wetenschap dat je alles bij de hand hebt. Je wandelt zo naar het karakteristieke dorp Hagestein en via de Lekdijk fiets je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje, een kop koffie of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen. En wil je meer of wat anders? Met de auto rijd je in 15 minuten naar hartje Utrecht.

Inmiddels zijn alle woningen van Hoef en Haag: Wonen aan de Brink opgeleverd.

Inloggen voor bewoners

Als bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vindt over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Nu alle woningen zijn opgeleverd, beheer je op jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving eenvoudig alle belangrijke documenten, geven we je onderhoudstips en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Inloggen voor (toekomstige) bewoners

  • Ontvang als eerste het laatste nieuws en krijg als toekomstig bewoner toegang tot jouw persoonlijke omgeving op ditismijnthuis.nl