Menu

Manifestatie Nieuw Weideveld fase 3: "Op zoek naar een gevoel".

Op zaterdag 26 augustus openden Drieman Garantiemakelaars en Rabobank Bodegraven hun deuren voor de verkoopmanifestatie van de derde en tevens laatste fase van Nieuw Weideveld. Medewerkers van ontwikkelaar Timpaan, makelaar Drieman Garantiemakelaars, Rabobank Bodegraven en collega's van BAM Wonen stonden tussen 11.00 en 14.00 uur geïnteresseerden te woord aan de Marktstraat in Bodegraven.

Nieuw Weideveld bestaat uit 140 duurzame nieuwbouwwoningen; verdeeld over 3 fases. Bijzonder aan het project is de keuze uit maar liefst acht verschillende woningtypes, variërend van betaalbare starterswoningen tot royale vrijstaande woningen.

Na de succesvolle verkoop van eerdere fases, startte 26 augustus de verkoop van de derde en tevens laatste fase van het project.

"Je zoekt een gevoel"

Er waren veel bekende gezichten te zien, want een aantal bezoekers kwamen al voor de tweede of derde keer naar een manifestatie van Nieuw Weideveld. Voor Senior Interieur Designer Jann van BAM Wonen was dit wel de eerste manifestatie: "Een huis is niet een plek maar een gevoel wat je zoekt," vertelt hij na de manifestatie, "In Nieuw Weideveld verkopen we niet langer een huis, maar een gevoel. Zo'n manifestatie als vandaag versterkt dat gevoel enorm."

Tijdens de manifestatie hadden bezoekers opnieuw de gelegenheid een inspiratiesessie met Victor bij te wonen. "Bolia heeft als credo 'no one lives like you', en dat is waar deze sessies om gaan. Het huis is een schil, maar de binnenkant is uniek en moet perfect bij jouw manier van leven passen. De inspiratiesessies van Victor motiveren mensen om na te denken over hoe ze willen leven."

"Dit wordt ons huis!"

Na de manifestatie staan mensen dan ook echt te popelen om hun droomwoning werkelijkheid te laten worden. "Ik heb 'm gevonden hoor; dit wordt ons huis." roept een bezoeker enthousiast tijdens het bekijk van de twee-onder-een-kapwoning type E in Virtual Reality. "Nu nog hopen dat we worden ingeloot!"

Bijna energieneutrale en gasloze woningen

Uniek aan de woningen van deze fase van Nieuw Weideveld is dat de woningen bijna energieneutraal en gasloos worden. Onder meer door middel van energetische maatregelen zoals een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning en plaatsing van zonnepanelen, krijgen de woningen van Nieuw Weideveld fase 3 standaard een EPC van 0,0 (bijna energieneutraal). De twee vrijstaande woningen worden standaard zelfs als Nul op de Meterwoning (NOM) opgeleverd met een EPC-waarde van -0,2.

Arjen van der Meer van BAM Energy Systems had in het gebouw van de Rabobank een stand opgezet om meer te vertellen over EPC, NOM en energetische maatregelen. "Er waren erg veel specifieke vragen; je kunt duidelijk merken dat duurzaamheid enorm speelt in Bodegraven." vertelt Arjan.

Ook wonen in Nieuw Weideveld?

De eerste inschrijfformulieren zijn al binnen gevlogen bij de makelaar. Wil jij ook je droomwoning in Nieuw Weideveld werkelijkheid laten worden? Vraag dan via de homepage van de projectwebsite het inschrijfformulier aan en lever deze volledig ingevuld én voorzien van een kopie van je legitimatiebewijs in bij de makelaar.

Inschrijven kan nog tot aanstaande vrijdag 1 september 12.00 uur.
Nieuw Weideveld logo

Project: Nieuw Weideveld (Nieuwbouw)

Kenmerken: Nieuw Weideveld bestaat uit 140 nieuwbouwwoningen, verdeeld over 3 fases. Bijzonder is de keuze uit maar liefst 8 verschillende woningtypes uit de BAM Wooncollectie: de starterswoning type A, eengezinswoningen B, C, D, twee-onder-een-kapwoningen type E, G en H en vrijstaande woning type V in Jaren '30 architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling: Timpaan
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite