Menu

Hoef en Haag: Het Dorpshart fase 2B

Wonen in het groen én bij het water. Dat maakt het leven elke dag anders. Uniek aan Hoef en Haag is de ligging. Hier woon je pal aan de Lek en bij plas Everstein; water krijgt een belangrijke rol in de nieuwe wijk. Wandelen, fietsen, paardrijden of zwemmen in recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap, het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als vakantie!

Dorps én centraal
Je leeft hier een lekker dorps leven. Maar dan wel met de wetenschap dat je alles bij de hand hebt. Je wandelt zo naar het karakteristieke dorp Hagestein en via de Lekdijk fiets je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje, een kop koffie of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen. En wil je meer of wat anders? Met de auto rijd je in 15 minuten naar hartje Utrecht.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van Hoef en Haag: Het Dorpshart fase 2B ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Hoef en Haag: Het Dorpshart fase 2B, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Hoef en Haag: Het Dorpshart fase 2B. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Project: Hoef en Haag: Het Dorpshart 2B (Nieuwbouw)

Kenmerken: 50 sfeervolle en comfortabele nieuwbouwwoningen in Oudhollandse architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite