Menu

Klinkerbuurt III - fase 1

Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur: maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft!

Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt een compleet nieuwe woonbuurt met een park en zo’n 600 tot 800 nieuwbouwhuizen. De huizen bouwen we gefaseerd, zodat de Schoemaker Plantage op natuurlijke wijze kan groeien. Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één! De Schoemaker Plantage bestaat uit twee deelgebieden, de Klinkerbuurt en de Grasbuurt.

Klinkerbuurt 3 - fase 1 bestaat uit 40 diverse woningen. De royale en brede gezinshuizen worden hier weer gebouwd en ook is ruimte voor een extra breed gezinshuis met een hele bijzondere indeling

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen van Klinkerbuurt 3 - fase 1 zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Klinkerbuurt III fase 1 logo

Project: Klinkerbuurt III - fase 1 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 40 woningen; variërend van royale gezinshuizen en brede gezinshuizen

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite