Menu

Klinkerbuurt III - fase 1

Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur: maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft!

Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt een compleet nieuwe woonbuurt met een park en zo’n 600 tot 800 nieuwbouwhuizen. De huizen bouwen we gefaseerd, zodat de Schoemaker Plantage op natuurlijke wijze kan groeien. Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één! De Schoemaker Plantage bestaat uit twee deelgebieden, de Klinkerbuurt en de Grasbuurt.

Klinkerbuurt III - fase 1 bestaat uit 40 diverse woningen. De royale en brede gezinshuizen worden hier weer gebouwd en ook is ruimte voor een extra breed gezinshuis met een hele bijzondere indeling

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van de Professor Schoemakersplantage ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Klinkerbuurt 3, die speciaal voor toekomstig bewoners van Klinkerbuurt 3 in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Klinkerbuurt 3. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Klinkerbuurt III fase 1 logo

Project: Klinkerbuurt III - fase 1 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 40 woningen; variërend van royale gezinshuizen en brede gezinshuizen

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite