Menu

Professor Schoemakersplantage - Klinkerbuurt 2

Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur: maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft!

Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt een compleet nieuwe woonbuurt met een park en zo’n 600 tot 800 nieuwbouwhuizen. De huizen bouwen we gefaseerd, zodat de Schoemaker Plantage op natuurlijke wijze kan groeien. Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één! De Schoemaker Plantage bestaat uit twee deelgebieden, de Klinkerbuurt en de Grasbuurt.

Klinkerbuurt 2 bestaat uit 30 diverse woningen, variërend van royale gezinshuizen, brede gezinshuizen en parkrandhuizen.

Persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor bewoners
Omdat alle woningen van Klinkerbuurt II zijn verkocht en opgeleverd, bevat de Dit is mijn Thuis projectwebsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je als bewoner van Klinkerbuurt II via deze website inloggen op jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, die nog volop informatie en inspiratie biedt. Zo lees je daar iedere maand een nieuw Woonstyling blog van woon-o-loog Victor Meuwissen, ontdek je tips over het onderhoud van je woning en vind je antwoord op veelgestelde vragen. Bovendien kun je gebruikmaken van het berichtencentrum om snel en makkelijk contact op te nemen met onze afdeling Service&Onderhoud en kun je jouw woningdocumenten overzichtelijk online beheren. Ten slotte kun je het forum gebruiken om vragen of ideeën met je buurtgenoten te bespreken.

Nieuwe eigenaar van een woning in Klinkerbuurt II? Neem dan contact op met Team ditismijnthuis.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat je toegang krijgt tot jouw persoonlijke omgeving op ditismijnthuis.nl.

Klinkerbuurt II logo

Project: Professor Schoemakersplantage - Klinkerbuurt 2 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 30 woningen; variërend van royale gezinshuizen, brede gezinshuizen en parkrandhuizen - alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Partners: Projectontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite