Menu

Façade fase 3 en 4b

De spoorzone in Deurne wordt omgetoverd tot een eigentijdse en toegankelijke nieuwe buurt waarbij in fase 04 circa 30 woningen worden gerealiseerd. De architectuur is tijdloos en de aantrekkelijke buitenzijde in Oudhollandse architectuur vormt samen met de efficiënte indeling de perfecte combinatie.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Op de verkoopwebsite van AM lees je alles over het project en de woningen. Die website is bereikbaar via de Dit is mijn Thuis projectsite voor Façade. Daar ontdek je bovendien de unieke mogelijkheden om van jouw woning in Deurne een droomwoning te maken met Victor&Wonen. Laat je inspireren door de blogs van Victor, neem een kijkje in de droomwoningen van andere bewoners en creëer zelf jouw unieke thuis in de online inspiratietool!

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis
Ben je één van de toekomstige bewoners van Façade? Dan ontvang je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Dit is mijn Thuis omgeving. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project kunt vinden, makkelijk met je Woonadviseur kunt communiceren en jouw persoonlijke planning en belangrijke documenten handig en overzichtelijk kunt beheren.

Facade fase 3 & 4b logo

Project: Façade fase 3 en 4b (Nieuwbouw)

Kenmerken: Diverse rij- en hoekwoningen in Oudhollandse architectuur uit de BAM Wooncollectie.

Partners: Opdrachtgever: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite