Menu

Het Carré OP ENKA

Op Enka is een historische locatie gelegen tegen het centrum van Ede waar de komende jaren diverse nieuwbouw huizen worden ontwikkeld. Gelegen aan de rand van de Veluwe met oog oor kwaliteit en de rijke historie, zijn inmiddels diverse nieuwbouw woningen gerealiseerd en bewoond.

Het Carré Op Enka is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een ideale woonplek vol gezelligheid, reuring en de rust en ruimte van de Veluwe. In dit plan worden 37 eengezinswoningen gerealiseerd.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen van Het Carré OP ENKA in februari 2019 zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Het Carré OP ENKA logo

Project: Enka Ede (Nieuwbouw)

Kenmerken: 37 eengezinswoningen in het dynamische hart van Enka Ede.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite