Menu

Het Carré OP ENKA

Op Enka is een historische locatie gelegen tegen het centrum van Ede waar de komende jaren diverse nieuwbouw huizen worden ontwikkeld. Gelegen aan de rand van de Veluwe met oog oor kwaliteit en de rijke historie, zijn inmiddels diverse nieuwbouw woningen gerealiseerd en bewoond.

Het Carré Op Enka is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een ideale woonplek vol gezelligheid, reuring en de rust en ruimte van de Veluwe. In dit plan worden 37 eengezinswoningen gerealiseerd.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van Het Carré OP ENKA ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Het Carré OP ENKA, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Het Carré OP ENKA. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Het Carré OP ENKA logo

Project: Enka Ede (Nieuwbouw)

Kenmerken: 37 eengezinswoningen in het dynamische hart van Enka Ede.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite