Menu

Eiland de Oevers

De Eilanden van Sion is een bijzonder stukje RijswijkBuiten, waar je heerlijk kunt wonen aan het (vaar)water, dichtbij de stad. Op de 3 eilanden, allen verschillend van vorm en grootte, wordt een rijke variatie aan woningtypen en stijlen gebouwd. Elk eiland heeft zo zijn eigen karakter en sfeer.

Eiland de Oevers
Op eiland de Oevers, het 3e eiland, komen 19 tussenwoningen, 16 hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen worden ontworpen in een romantische woonboerderij-stijl, met prachtige luiken en veel gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Door de pittoreske inhammetjes van het eiland en de romantische gevels, is de sfeer te vergelijken met de bebouwing aan de Harnaschwetering, die even verderop ligt.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen van Eiland de Oevers in april 2018 zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Eiland de Oevers logo

Project: Eiland de Oevers (Nieuwbouw)

Kenmerken: 19 tussenwoningen, 16 hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite