Menu

Eiland de Oevers

De Eilanden van Sion is een bijzonder stukje RijswijkBuiten, waar je heerlijk kunt wonen aan het (vaar)water, dichtbij de stad. Op de 3 eilanden, allen verschillend van vorm en grootte, wordt een rijke variatie aan woningtypen en stijlen gebouwd. Elk eiland heeft zo zijn eigen karakter en sfeer.

Eiland de Oevers
Op eiland de Oevers, het 3e eiland, komen 19 tussenwoningen, 16 hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen worden ontworpen in een romantische woonboerderij-stijl, met prachtige luiken en veel gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Door de pittoreske inhammetjes van het eiland en de romantische gevels, is de sfeer te vergelijken met de bebouwing aan de Harnaschwetering, die even verderop ligt.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van Eiland de Oevers ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Eiland de Oevers, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Eiland de Oevers. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Eiland de Oevers logo

Project: Eiland de Oevers (Nieuwbouw)

Kenmerken: 19 tussenwoningen, 16 hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite