Nieuwe energie-update!

Bewoners van de wijk Hilversum-Noord hebben toegang tot de persoonlijke omgeving van de website www.mijnwijkhilversumnoord.nl. Op die website bieden we de mogelijkheid direct contact op te nemen met de Woonadviseur van BAM Woningbouw en kunnen bewoners bovendien regelmatig nieuwe energiecoaching updates verwachten.

Inmiddels hebben we nieuwe update online geplaatst, waarin we ingaan op het verlagen van het voorschot aan de energieleverancier. Het besparen als gevolg van de woningverbetering kan nu beginnen, en in deze update vertellen we meer over het maandelijkse voorschot en leggen we uit op welke manier dit kan worden verlaagd.

Problemen met inloggen?
We hebben alle bewoners van wie het e-mailadres bij ons bekend is een aantal maanden geleden inloggegevens verzonden voor toegang tot de persoonlijke omgeving van de website www.mijnwijkhilversumnoord.nl. We begrijpen dat niet iedere bewoner die inloggegevens nog bij de hand heeft. Neem voor problemen met inloggen contact op met Woonadviseur Anouk Mulder. Haar gegevens staan rechtsboven aan deze website. Klik op haar naam om het e-mailadres te achterhalen, of klik op de envelop om haar direct te e-mailen.

Jouw contactpersoon

Vragen? Stel ze aan jouw contactpersoon. Klik op de naam voor alle contactgegevens of klik op het envelopje om direct een e-mail te sturen.

Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

De volgende stap