Over ditismijnhuis.nl

Victor&Wonen en de website ditismijnthuis.nl heeft BAM Wonen speciaal ontwikkeld voor jou. De consument, die wel wat extra hulp en informatie kan gebruiken bij het opdoen van ideeën voor de inrichting en aankleding van je nieuwbouwhuis. Een huis dat, met een beetje hulp van interieurdesigner Victor Meuwissen, familie, vrienden en je toekomstige buren, jouw thuis gaat worden.

Over jouw thuis word je graag geïnformeerd en daar is deze website een handig middel voor. Ditismijnthuis.nl houd je op de hoogte van de laatste stand van zaken op de bouw en kan je in contact brengen met je toekomstige buren. Brengt je direct in contact met de juiste adviseur en biedt overzicht in alle belangrijke stappen en afspraken, documenten en berichten.

Ditismijnthuis.nl bevat zowel een open als een afgeschermd, oftewel persoonlijk gedeelte van de site. Hoe dit werkt? Zodra je een woning hebt gekocht, zorgt jouw woonadviseur ervoor dat je toegang hebt tot jouw persoonlijke deel. Hieronder zie je de voordelen die ditismijnthuis.nl voor jou heeft.

Ditismijnthuis.nl voor aankoop
Creëer gratis je eigen account op ditismijnthuis.nl. Met een account kan je de inspiratie van Victor&Wonen voor de inrichting en aankleding van jouw nieuwe thuis gebruiken in de Inspiratietool. Vervolgens kan je jouw opgeslagen ontwerpen, ideeën en vragen in een paar muisklikken delen met vrienden, familie of je toekomstige buren.

Je eigen account geeft je onder andere deze inspirerende en leuke mogelijkheden:
 • De Inspiratietool zal de ontwerpen van de Woonsferen en Leefwijzen van jouw keuze opslaan op ditismijnthuis.nl. Je kunt ze eenvoudig op een nader moment erbij pakken en aan je partner, vrienden of familie laten zien. Uiteraard kun je eindeloos aanpassingen doen, totdat jouw ontwerp naar je zin is.
 • Je kunt jouw ontwerpen via ‘Kijk, dit is mijn thuis!’ op Facebook, Twitter of per e-mail delen met vrienden, familie of wellicht je toekomstige buren. Met hun tips kan je vervolgens jouw ontwerpen verfijnen.
  Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten van de ontwikkeling van dit project


Na de aankoop van jouw nieuwe thuis
Na de aankoop van jouw nieuwe thuis zal jouw woonadviseur een persoonlijk account voor je aanmaken wat je toegang geeft tot het login-gedeelte op www.ditismijnthuis.nl en de project website. De homepage is vanaf nu de plek waarop jij alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project kunt vinden. Maar er zijn nog meer voordelen:

Je eigen persoonlijke account geeft je de volgende extra mogelijkheden:
 • Je kunt kennis maken met je toekomstige buren en over alle gewenste onderwerpen met elkaar ideeën en vragen delen op het forum.
 • Je kunt jouw ontwerpen via ‘Kijk, dit is mijn thuis!’ op Facebook, Twitter of per e-mail delen met vrienden, familie of wellicht je toekomstige buren. Met hun tips kun je vervolgens jouw ontwerpen verfijnen.
 • Je wordt herinnerd aan belangrijke ‘acties', nieuwe reacties op het forum en nieuwe berichten van je woonadviseur.
 • Je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten van jouw nieuwbouwhuis.
 • Je hebt een eenvoudig overzicht van belangrijke afspraken, documenten en berichten die je uitwisselt met de woonadviseur.
 • Extra handig: je kunt zelf ook afspraken plannen, documenten opslaan en berichten versturen.
  Als je vragen hebt over het project of over ditismijnthuis.nl kun je altijd contact opnemen met jouw woonadviseur. Wij wensen je heel veel plezier op ditismijnthuis.nl!