Welkom op de projectwebsite van Hoef&Haag

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwplan van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruim huis in deze groene, historische omgeving aan de Lek. Door de unieke ligging aan de rivier krijgt water een belangrijke rol in de nieuwe wijk.

Maar niet alleen zwemmen in recreatieplas Everstein of wandelen langs de Lek maakt Hoef en Haag een fijne plek om te wonen. Je hebt namelijk ook alle belangrijke voorzieningen bij de hand. Je wandelt in een paar minuten naar het karakteristieke dorp Hagestein en via de Lekdijk fiets je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Vianen, gekenmerkt door haar stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen.

De bouw van de 1800 nieuwe woningen gebeurt uiteraard gefaseerd. De eerste fase van het dorpshart werd in 2017 opgeleverd.

Inloggen voor bewoners

Als bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vindt over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Nu alle woningen zijn opgeleverd, beheer je op jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving eenvoudig alle belangrijke documenten, geven we je onderhoudstips en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ontdek meer projecten