Welkom op de projectwebsite van Thuis in Meerstad

Voormalige landbouwgrond ten oosten van de stad Groningen is deels onder water gezet, waardoor een uniek, nieuw natuurlijk gebied is ontstaan. Te midden van deze natuur heeft BAM Wonen het project Thuis in Meerstad ontwikkeld.

Thuis in Meerstad is uniek door de ligging aan het water en midden in de natuur. Je ervaart hier de rust en de ruimte van de Groningse natuur, terwijl je omringd bent door alle hedendaags woongemak.

Meerstad bestaat voor maar liefst twee derde uit water en groen. Hierdoor geniet je maximaal van het buitenleven. Elk seizoen zorgt weer voor een prachtig uitzicht, vanuit je eigen tuin of een ander mooi plekje in dit natuurrijk woongebied.

Inloggen voor bewoners

Als (toekomstig) bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vind over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Daarnaast kun je via het berichtencentrum makkelijk en snel berichten sturen naar jouw Woonadviseur (Service & Onderhoud) en beheer je overzichtelijk alle belangrijke documenten en jouw persoonlijke planning.

Ben je de tweede of derde eigenaar van een woning in dit project en wil je graag toegang tot jouw persoonlijke omgeving? Neem dan contact op met Team ditismijnthuis.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat je snel kunt profiteren van alle voordelen van jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving.

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ontdek meer projecten