Menu

Trichterveld is een tuindorp in de stad. In de wijk Mariaberg liggen, omringt door groen, romantische witte huisjes met oranjerode pannendaken. Om de wijk als nieuw te maken worden de woningen stap voor stap vervangen door nieuwe woningen in dezelfde stijl, maar met moderne maatvoering en hedendaags comfort. Dat is wat dit project uniek maakt. De wijk is mooi gesitueerd, ruim van opzet en bevindt zich op korte afstand van onder andere winkelcentrum Brusselsepoort, de historische binnenstad van Maastricht en diverse in- en uitvalswegen.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van de Trichterveld ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Trichterveld, die speciaal voor toekomstig bewoners van Trichterveld in het leven is geroepen.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen inmiddels zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Project: Trichterveld Tranche 12 (Nieuwbouw)

Kenmerken: In Trichterveld Tranche 12 worden 24 woning gerealiseerd.

Partners: Ontwikkeling: Woningcorporatie Maasvallei
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite