Menu

Parc Hooglande fase 2

Parc Hooglande wordt onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland in Naaldwijk. Na de succesvolle verkoop van de eerste fase realiseren we in de tweede fase nog eens 60 woningen in de stijlvolle Jaren '30 architectuur, waarvan 36 rijwoningen type Melrose en 24 twee-onder-een-kapwoningen type Gala.

Met de realisatie van Hoogeland ontstaat een nieuwe grote wijk in Naaldwijk. In deze wijk wordt meer gebouwd dan alleen maar woningen. Er is veel aandacht voor groen, speelplekken en privacy, maar voor voorzieningen als scholen, kinderopvang en woonzorgzones.

Wil je gezellig winkelen, ga dan naar het overdekte winkelcentrum De Tuinen om daarna neer te strijken op een van de terrasjes aan het Wilhelminaplein. En ook sport/ontspanning is geen probleem, zoals hockey, voetbal, tennis en niet te vergeten het zwembad De Hoge Bomen. Wie in de wijk Hoogeland te Naaldwijk woont hoeft zich niet te vervelen.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Die website is bereikbaar via de Dit is mijn Thuis projectsite voor Parc Hooglande, waar je je bovendien kunt laten inspireren door de unieke mogelijkheden van Victor&Wonen. Ontdek en vergelijk de verschillende Woonsferen en Leefwijzen in de online inspiratietool of stap alvast in jouw droomwoning in Virtual Reality. Bovendien kun je een kijkje nemen in de woningen van andere bewoners!

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis
Ben je één van de toekomstige bewoners van Parc Hooglande? Dan ontvang je van je Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Dit is mijn Thuis omgeving. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project kunt vinden, makkelijk met je Woonadviseur kunt communiceren en jouw persoonlijke planning en belangrijke documenten handig en overzichtelijk kunt beheren. Ook blijf je via het forum in contact met je nieuwe buren en vertelt Victor je graag wat de nieuwste trends zijn op het gebied van woonstyling!

Parc Hooglande fase 2 logo

Project: Parc Hooglande fase 2 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 60 woningen in de stijlvolle Jaren '30 architectuur, waarvan 36 rijwoningen type Melrose en 24 twee-onder-een-kapwoningen type Gala.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite