Menu

Parc Hooglande fase 2

Parc Hooglande wordt onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland in Naaldwijk. Na de succesvolle verkoop van de eerste fase realiseren we in de tweede fase nog eens 60 woningen in de stijlvolle Jaren '30 architectuur, waarvan 36 rijwoningen type Melrose en 24 twee-onder-een-kapwoningen type Gala.

Met de realisatie van Hoogeland ontstaat een nieuwe grote wijk in Naaldwijk. In deze wijk wordt meer gebouwd dan alleen maar woningen. Er is veel aandacht voor groen, speelplekken en privacy, maar voor voorzieningen als scholen, kinderopvang en woonzorgzones.

Wil je gezellig winkelen, ga dan naar het overdekte winkelcentrum De Tuinen om daarna neer te strijken op een van de terrasjes aan het Wilhelminaplein. En ook sport/ontspanning is geen probleem, zoals hockey, voetbal, tennis en niet te vergeten het zwembad De Hoge Bomen. Wie in de wijk Hoogeland te Naaldwijk woont hoeft zich niet te vervelen.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen inmiddels zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Parc Hooglande fase 2 logo

Project: Parc Hooglande fase 2 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 60 woningen in de stijlvolle Jaren '30 architectuur, waarvan 36 rijwoningen type Melrose en 24 twee-onder-een-kapwoningen type Gala.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite