Menu

Hof van Gerwen

Het project Hof van Gerwen wordt gerealiseerd in Veldhoven. Deze Brabantse plaats met ruim 44.000 inwoners is gelegen ten westen van Eindhoven.

Hof van Gerwen ligt aan de Provincialeweg in de wijk Meerveldhoven aan de zuidkant van Veldhoven, wat voorheen het terrein was van vervoerder Van Gerwen Reizen. Bijzonder aan dit project is de ligging in één van de vier oude woonkernen van Veldhoven: een nieuwe wijk op een historische locatie. BAM Wonen bouwt hier 34 woningen in de stijlvolle Jaren '30 architectuurstijl.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen inmiddels zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Hof van Gerwen logo

Project: Hof van Gerwen (Nieuwbouw)

Kenmerken: 34 woningen in Jaren '30 architectuurstijl, waarvan: 12 eengezinswoningen type D, zes twee-onder-een-kapwoningen type D, 11 geschakelde woningen type G, twee twee-onder-een-kapwoning type G en vier twee-onder-een-kapwoningen type H.

Partners: Ontwikkeling/bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite