Menu

Hof van Gerwen

Het project Hof van Gerwen wordt gerealiseerd in Veldhoven. Deze Brabantse plaats met ruim 44.000 inwoners is gelegen ten westen van Eindhoven.

Hof van Gerwen ligt aan de Provincialeweg in de wijk Meerveldhoven aan de zuidkant van Veldhoven, wat voorheen het terrein was van vervoerder Van Gerwen Reizen. Bijzonder aan dit project is de ligging in één van de vier oude woonkernen van Veldhoven: een nieuwe wijk op een historische locatie. BAM Wonen bouwt hier 34 woningen in de stijlvolle Jaren '30 architectuurstijl.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Op de website van Hof van Gerwen kun je kennismaken met het project en lees je meer over de diverse woningtypes en de ligging van het project. Ook geven we dan meer informatie over de mogelijkheden jouw woning compleet woonklaar op te laten leveren met Victor&Wonen en kun je je eigen woning creëren in de online inspiratietool.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Ben jij straks één van de gelukkige toekomstig bewoners van dit project? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving: jouw uitvalsbasis van waar jij - met de hulp van jouw Woonadviseur - op weg gaat naar jouw nieuwe thuis! Je leest er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project, communiceert er snel en eenvoudig met je Woonadviseur en beheert er overzichtelijk jouw persoonlijke planning en belangrijke documenten.

Hof van Gerwen logo

Project: Hof van Gerwen (Nieuwbouw)

Kenmerken: 34 woningen in Jaren '30 architectuurstijl, waarvan: 12 eengezinswoningen type D, zes twee-onder-een-kapwoningen type D, 11 geschakelde woningen type G, twee twee-onder-een-kapwoning type G en vier twee-onder-een-kapwoningen type H.

Partners: Ontwikkeling/bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite