Menu

Zuiderburg

In het zuidwesten van Dordrecht ontstaat iets moois. Op een goed bereikbare locatie, aan de entree van Wielwijk wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd.

Zuiderburg ligt aan een watertje en in het groen. Als je op de locatie staat waan je jezelf buiten de stad. Zuiderburg is gesitueerd tussen de Zuidendijk en de Karel Doormanweg op een rustige plek in een toch dynamische wijk.

In het project worden 24 ruime, betaalbare woningen gerealiseerd. 14 Woningen van het type Fregat met een prachtige lessenaarskap en 10 woningen van het type Galjoen met een klassiek zadeldak.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van Zuiderburg ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Zuiderburg, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Zuiderburg. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Zuiderburg logo

Project: Zuiderburg (Nieuwbouw)

Kenmerken: 24 verschillende nieuwbouwwoningen met lessenaarskap en klassiek zadeldak

Partners: Ontwikkeling & bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite