Menu

ZuiderHoeven

Aan de zuidelijke rand van Hoofddorp aan de Bennebroekerweg tussen Hoofddorp en Nieuw Vennep worden de nieuwbouw woningen gerealiseerd.

De verschillende woningen beschikken over landelijke stijlkenmerken die geïnspireerd zijn op de boerderijen in de Haarlemmermeerpolder.

In nieuwbouw project ZuiderHoeven heeft u alle voorzieningen van Hoofddorp bij de hand. Een uitgebreid winkelaanbod, goede (basis)scholen, kinderopvangcentra en de Toolenburgerplas met mooie restaurants ligt om de hoek. Er is een goede ontsluiting naar de ring, de oprit van de A4 en Schiphol. Ook op sportief gebied kun je je hart ophalen. In de buurt kunt u talloze sporten beoefenen als paardrijden, tennis, voetbal, golf, hardlopen en honkbal.

En wat dacht je van Park 21, maar liefst 1000 hectare recreatie en natuur binnen handbereik. Een parklandschap met uiteenlopende recreatiemogelijkheden en een scala aan voorzieningen voor vrijetijdsbesteding.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van ZuiderHoeven ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor ZuiderHoeven, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor ZuiderHoeven. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

ZuiderHoeven logo

Project: ZuiderHoeven (Nieuwbouw)

Kenmerken: 36 aantrekkelijke koopwoningne met een fraaie architectuur in boerderijstijl, gesitueerd rondom sfeervolle groene hofjes.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite