Menu

Zouwdalveste fase 4

Nieuwbouwproject ZouwdalVeste combineert wonen in een groene natuurlijke omgeving met de stadse genoegens van cultuurstad Maastricht. Een unieke woonlocatie aan de rand van Malberg met de vrije natuur aan je voeten. De toekomstige bewoners van deze nieuwbouw wijk profiteren van de complete voorzieningen van het vernieuwde winkel- en gemeenschapscentrum Manjefiek Malberg. Hier vind je alles voor de dagelijkse boodschappen maar ook twee basisscholen en vele verenigingen. De multifunctionele sportvoorziening in de wijk nodigt uit om sportief te ontspannen. Dit maakt ZouwdalVeste de ideale woonwijk om te wonen, werken en genieten. Het is allemaal mogelijk in Malberg!

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van de ZouwdalVeste ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor ZouwdalVeste, die speciaal voor toekomstig bewoners van ZouwdalVeste in het leven is geroepen.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen inmiddels zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Zouwdalveste fase 4 logo

Project: Zouwdalveste fase 4 (Nieuwbouw)

Kenmerken: De vierde en laatste fase is inmiddels in verkoop. Deze fase bestaat uit 20 woningen van het type twee-onder-een-kapwoning Waterlinde en rij- en hoekwoning Zomereik.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite