Menu

Zouwdalveste fase 4

Nieuwbouwproject ZouwdalVeste combineert wonen in een groene natuurlijke omgeving met de stadse genoegens van cultuurstad Maastricht. Een unieke woonlocatie aan de rand van Malberg met de vrije natuur aan je voeten. De toekomstige bewoners van deze nieuwbouw wijk profiteren van de complete voorzieningen van het vernieuwde winkel- en gemeenschapscentrum Manjefiek Malberg. Hier vind je alles voor de dagelijkse boodschappen maar ook twee basisscholen en vele verenigingen. De multifunctionele sportvoorziening in de wijk nodigt uit om sportief te ontspannen. Dit maakt ZouwdalVeste de ideale woonwijk om te wonen, werken en genieten. Het is allemaal mogelijk in Malberg!

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van de Zouwdalvest ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Zouwdalveste, die speciaal voor toekomstig bewoners van ouwdalvest in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Zouwdalveste. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Zouwdalveste fase 4 logo

Project: Zouwdalveste fase 4 (Nieuwbouw)

Kenmerken: De vierde en laatste fase is inmiddels in verkoop. Deze fase bestaat uit 20 woningen van het type twee-onder-een-kapwoning Waterlinde en rij- en hoekwoning Zomereik.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite