Menu

Tuinen van Mollenburg fase 3 & 4

Waar vroeger naar hartenlust gesport werd, kun je straks heerlijk ontspannen wonen in een kindvriendelijke woonwijk. Het kleinschalige karakter in combinatie met de ruime opzet, het groen en water rondom en de oud-Hollandse architectuur maken Tuinen van Mollenburg heel bijzonder. En dan fiets je ook nog eens in 8 minuten naar het centrum van Gorinchem.

In Tuinen van Mollenburg ontwikkelen AM en Bemog circa 128 rij- en hoekwoningen in verschillende groottes en royale twee-onder-een-kapwoningen. Dus wil je meer leefruimte? Eens iets volledig nieuws? Of een huis waar jullie gaan samenwonen? Laat je verleiden door de ‘verborgen schat’ van Gorinchem.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van Tuinen van Mollenburg fase 3 en 4 ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Tuinen van Mollenburg fase 3/4, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstige bewoners? Dan ontvang je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Tuinen van Mollenburg fase 3/4. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Tuinen van Mollenburg fase 3/4 logo

Project: Tuinen van Mollenburg fase 3 & 4 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 56 woningen types B,C,D en E uit de BAM Wooncollectie in karakteristieke Oudhollandse architectuur

Partners: Ontwikkeling: AM en Bemog
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite