Menu

Nieuw Weideveld

Nieuw Weideveld bestaat uit 140 duurzame nieuwbouwwoningen; verdeeld over 3 fases. Bijzonder aan Nieuw Weideveld is de keuze uit maar liefst acht verschillende woningtypes, variërend van betaalbare starterswoningen tot royale vrijstaande woningen.

Welke woning je ook kiest: in Nieuw Weideveld ben je verzekerd van een comfortabele en duurzame woning die standaard al zeer praktisch is ingedeeld. Bovendien beschikken alle woningen over een groot aantal uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Hierdoor creëer je jouw ideale woning die geheel voldoet aan jouw woonwensen.

In Nieuw Weideveld gaan de gemakken en faciliteiten van het stedelijk gebied hand in hand met de rust van het buitenleven. In het prachtige historische centrum van Bodegraven kun je op cultureel en culinair gebied je hart ophalen en de ligging aan de rand van Bodegraven met toegang tot vele recreatieve fiets- en wandelpaden brengt de groenbeleving dichtbij. De uitstekende bereikbaarheid maakt het plaatje compleet: Nieuw Weideveld is een oase van rust waar je optimaal geniet van vrijheid, historie en natuur.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Via de projectsite houden we je graag op de hoogte van de verkoop en bouw van de comfortabele en duurzame woningen van Nieuw Weideveld. Vanaf nu vind je hier bovendien meer informatie over de woningen en verkoopprocedure van de derde fase van Nieuw Weideveld. Ook deze woningen kunnen woonklaar worden opgeleverd met Victor&Wonen. Lees nu alvast de blogs van Woon-o-loog Victor, creëer zelf jouw unieke thuis in de online inspiratietool en beleef jouw droomwoning zelfs in virtual reality!  

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Ben jij één van de gelukkige toekomstig bewoners van dit project? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving. Dit is vanaf nu jouw uitvalsbasis van waar jij - met de hulp van jouw Woonadviseur - op weg gaat naar jouw nieuwe thuis! Je leest er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project, communiceert er snel en eenvoudig met je Woonadviseur en beheert er overzichtelijk jouw persoonlijke planning en belangrijke documenten.

Nieuw Weideveld logo

Project: Nieuw Weideveld (Nieuwbouw)

Kenmerken: Nieuw Weideveld bestaat uit 140 nieuwbouwwoningen, verdeeld over 3 fases. Bijzonder is de keuze uit maar liefst 8 verschillende woningtypes uit de BAM Wooncollectie: de starterswoning type A, eengezinswoningen B, C, D, twee-onder-een-kapwoningen type E, G en H en vrijstaande woning type V in Jaren '30 architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling: Timpaan
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite