Menu

Groenhout Zaandam

Aan de rand van Zaandam, in de wijk Zaans Hout, wordt het project Groenhout gebouwd. Groenhout is de naam van een kleinschalig project dat op de grens van zo'n typisch Hollands landschap is gesitueerd. 59 nieuwbouwwoningen die allemaal aan het water liggen: 31 eengezinswoningen en 28 twee-onder-één-kappers verdeeld over twee woningtypen, Mahonie en Teak.

Groenhout is centraal gelegen
De ligging is gunstig. Vlakbij liggen waterwegen die luisteren naar oud Hollandse namen als Schoensloot en Kerksloot, maar Groenhout ligt bepaald niet in 'the middle of nowhere'. Sterker nog, Amsterdam is een kwartiertje met de auto en het Centraal Station ligt op loopafstand. Daarmee combineert Groenhout het beste van twee werelden: Aan het einde van je achtertuin dobbert je sloep in het water, terwijl bij wijze van spreken om de hoek alle gemakken en verleidingen van de grote stad op je liggen te wachten.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van Groenhout Zaandam ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Groenhout Zaandam, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Groenhout Zaandam. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Groenhout-Zaandam logo

Project: Groenhout Zaandam (Nieuwbouw)

Kenmerken: De 59 woningen zijn geïnspireerd op de typische Zaanse bouwstijl en gesitueerd aan de waterrijke rand van Zaandam.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite