Menu

Groenhout Zaandam

Aan de rand van Zaandam, in de wijk Zaans Hout, is het project Groenhout gebouwd. Groenhout is de naam van een kleinschalig project dat op de grens van zo'n typisch Hollands landschap is gesitueerd. 59 nieuwbouwwoningen die allemaal aan het water liggen: 31 eengezinswoningen en 28 twee-onder-één-kappers verdeeld over twee woningtypen, Mahonie en Teak.

Groenhout is centraal gelegen
De ligging is gunstig. Vlakbij liggen waterwegen die luisteren naar oud Hollandse namen als Schoensloot en Kerksloot, maar Groenhout ligt bepaald niet in 'the middle of nowhere'. Sterker nog, Amsterdam is een kwartiertje met de auto en het Centraal Station ligt op loopafstand. Daarmee combineert Groenhout het beste van twee werelden: Aan het einde van je achtertuin dobbert je sloep in het water, terwijl bij wijze van spreken om de hoek alle gemakken en verleidingen van de grote stad op je liggen te wachten.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Omdat de woningen van Groenhout inmiddels zijn opgeleverd, vind je op de projectsite geen verkoopinformatie meer. Wél kun je via de projectsite van ditismijnthuis.nl als bewoner inloggen op jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen, krijg je tips over het onderhoud van je woning en kun je al je woningdocumenten overzichtelijk beheren.

Groenhout-Zaandam logo

Project: Groenhout Zaandam (Nieuwbouw)

Kenmerken: De 59 woningen zijn geïnspireerd op de typische Zaanse bouwstijl en gesitueerd aan de waterrijke rand van Zaandam.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite