Menu

Boschkens West: Op de Groene Grens

In het groen tussen landelijk Goirle en bruisend Tilburg ontwikkelen we de wijk ‘Op de groene grens’ met rijwoningen, tweekappers en semi-bungalows. Dat is genieten van dorpsleven én citylife. Hier kunt u doen waar u zin in heeft. Elke dag is anders en u kiest wat u wilt.

Het project ‘Op de Groene Grens’ verrijst op loop- en fietsafstand van zowel Goirle als Tilburg. Dichtbij het gemoedelijke Goirle waar je in alle rust boodschappen kunt doen een terrasje kunt pikken of het dynamischer en bruisender Tilburg met zijn meer gevarieerd winkelaanbod, theaters en bioscopen en talloze horecagelegenheden.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Op de verkoopwebsite van de Wonen op de Groene Grens ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor Wonen op de Groene Grens fase 2B, die speciaal voor toekomstig bewoners van Wonen op de Groene Grens fase 2B  in het leven is geroepen.

Ben jij één van die toekomstig bewoners? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving voor Wonen op de Groene Grens fase 2B. Via die website ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten rondom jouw nieuwe thuis, maar je kunt er ook alvast kennismaken met jouw toekomstige buren op het forum. En via het berichtencentrum kun je snel en makkelijk berichten sturen naar jouw Woonadviseur, die jou gaat ondersteunen en informeren tijdens jouw reis naar je nieuwe thuis! Jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl biedt je bovendien de mogelijkheid alle belangrijke documenten overzichtelijk te beheren, en in jouw persoonlijke tijdlijn kun je alle belangrijke momenten en jouw acties in één oogopslag bekijken. Handig: je kunt zelf ook acties toevoegen!

Op de Groene Grens - Boschkens West 2B logo

Project: Boschkens West: Op de Groene Grens (Nieuwbouw)

Kenmerken: Boschkens West fase 2B bestaat uit 21 rij- en twee-onder-een-kapwoningen.

Partners: Ontwikkeling: AM

Naar de projectwebsite