Menu

Bergh & Boszicht

Aan de rand van Hilversum realiseert BAM Wonen Bergh & Boszicht: 16 statige woningen met allure tussen de berg en het bos van Anna's Hoeve. Bij Bergh & Boszicht geniet je van de luxe en comfort van de karakteristieke twee-onder-een-kap woningen in de natuur van Anna's Hoeve. Met de gemakken en voorzieningen van Hilversum binnen handbereik, wordt Bergh & Boszicht een heerlijke plek om te wonen.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Op de website van Bergh & Boszicht kun je kennismaken met het project en lees je meer over de diverse woningtypes en de ligging van het project. Daarnaast kun je je aanmelden als geïnteresseerde zodat je op de hoogte gehouden wordt wanneer het project volledig in verkoop gaat. Ook geven we dan meer informatie over de mogelijkheden jouw woning compleet woonklaar op te laten leveren met Victor&Wonen en kun je je eigen woning creëren in de online inspiratietool.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Ben jij straks één van de gelukkige toekomstig bewoners van dit project? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving: jouw uitvalsbasis van waar jij - met de hulp van jouw Woonadviseur - op weg gaat naar jouw nieuwe thuis! Je leest er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning en het project, communiceert er snel en eenvoudig met je Woonadviseur en beheert er overzichtelijk jouw persoonlijke planning en belangrijke documenten.

Bergh & Boszicht logo

Project: Bergh & Boszicht (Nieuwbouw)

Kenmerken: 16 twee-onder-een-kap woningen types D en E uit de BAM Wooncollectie in Oudhollandse architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling/Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite