Menu

Bergh & Boszicht

Vrijwel grenzend aan de bossen van natuurgebied Anna’s Hoeve realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject Bergh & Boszicht: 16 twee-onder-een-kapwoningen in karakteristieke Oudhollandse architectuur. De ligging in het groen van Anna’s Hoeve, de woonoppervlakte van circa 160 vierkante meter, een heerlijke tuin op het zuiden en talloze mogelijkheden om de woning in te delen en af te werken naar jouw smaak en manier van leven, maakt dat wonen in Bergh & Boszicht garant staat voor comfortabel wonen op een fantastische plek aan de rand van Hilversum.

Informatie en inspiratie op ditismijnthuis.nl
Maak op de website van Bergh & Boszict kennis met het project en lees meer over de diverse woningtypes en de ligging van het project. Ook geven we meer informatie over de mogelijkheden de woning compleet woonklaar te laten opleveren met Victor&Wonen en creëer je alvast je eigen thuis in de inspiratietool, of stap in de woonkamer/keuken en badkamer van de woningen via virtual reality. Bovendien is het al mogelijk om in te schrijven op de woning van jouw dromen.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!
Als toekomstig bewoner van Bergh & Boszicht ontvang je een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke omgeving van ditismijnthuis.nl. Daar plaatsen we updates over de laatste ontwikkelingen rondom het project, leuke blogs over de nieuwste trends over het gebied van wonen en de mooiste foto's van de voortgang van de bouw. Bovendien communiceer je via de persoonlijke omgeving eenvoudig met je Woonadviseur van BAM Wonen, leer je alvast de nieuwe buren kennen via het forum en beheer je er overzichtelijk alle documenten en afspraken.

Bergh & Boszicht logo

Project: Bergh & Boszicht (Nieuwbouw)

Kenmerken: 16 twee-onder-een-kap woningen types D en E uit de BAM Wooncollectie in Oudhollandse architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling/Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite