Laat je verrassen en inspireren

Een huis waarin jij je helemaal thuis zult voelen, dat is wat je wilt. Victor&Wonen zal je in de inspiratietool verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden. Vergelijk en kies jouw favoriete Woonsfeer en daarna per verdieping, de Leefwijze die bij jou past. Met een eigen account kun je jouw inspiraties opslaan en delen met familie en vrienden.

De inspiratietool is niet beschikbaar op een smartphone.


Wij hebben de inspiratietool speciaal ontwikkeld voor gebruik op een tablet of pc, zodat jij het beste inspiratie kunt opdoen voor jouw nieuwe huis.

Naar volgende stap: Woonsfeer
sluit

Kies jouw woningtype

Type Melrose

De ruimere eengezinswoningen type Melrose (C) zijn flexibel in te delen zodat ze precies passen bij de Leefwijze van jou en je gezin. Op de begane grond beschik je over een tuingerichte woonkamer met een keuken aan de voorzijde. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap bereik je de zolder die standaard is voorzien van een dakraam en volop mogelijkheden biedt voor extra kamers.

Woningtype C wordt in 4 varianten gebouwd: als tussenwoning type C(s), tussenwoning met topgevel Ct(s), als hoekwoning type Ck(s) en als hoekwoning met erker Cke(s). Op de pagina's 'Woningen' en 'Verkoop' vind je meer kenmerken, tekeningen en prijzen van de beschikbare woningvarianten.

In de volgende stap kun je impressies van de Woonsferen beleven vanuit standpunten in de woonkamer en badkamer van woningvariant C in een optionele Leefwijze. Daarna ontdek je de diverse Leefwijzen voor woningvariant C.
sluit

Kies jouw woningtype

Type Melrose

Op www.parchooglande.nl vind je de prijzen van de verschillende woningtypes. Wist je dat je de woningen van de Parc Hooglande compleet woonklaar kunt laten opleveren? Ontdek de Woonsferen en Leefwijzen in deze inspiratietool!
sluit

Hoe werkt deze stap?

Kies jouw woningtype…

Wat is jouw favoriete woningtype? Op www.parchooglande.nl vind je meer kenmerken, tekeningen en prijzen van de beschikbare woningtypes en -varianten. In deze handige online inspiratietool kun je per woningtype de diverse Woonsferen en Leefwijzen ontdekken.

Kies bij deze stap één van de woningtypes. In de volgende stap kun je impressies van de Woonsferen beleven vanuit standpunten in de woonkamer/keuken en badkamer van een woningvariant in een optionele Leefwijze. Daarna ontdek je de diverse Leefwijzen voor een woningvariant van het gekozen woningtype. Bij de laatste stap kun je jouw gemaakte ontwerpen opslaan en via Kijk, dit is mijn Thuis! delen met familie en vrienden.
Naar volgende stap: Woonsfeer

Maak alvast een gratis account aan!

  • Creëer je eigen thuis in de online inspiratietool
  • Beheer jouw ontwerpen en deel ze met je vrienden en familie
  • Ontvang als eerste het laatste nieuws