Welkom op de projectwebsite van Parc Hooglande fase 2

Parc Hooglande wordt onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland in Naaldwijk. Na de succesvolle verkoop van de eerste fase realiseren we in de tweede fase nog eens 60 woningen in de stijlvolle Jaren '30 architectuur, waarvan 36 rijwoningen type Melrose en 24 twee-onder-een-kapwoningen type Gala.

Met de realisatie van Hoogeland ontstaat een nieuwe grote wijk in Naaldwijk. In deze wijk wordt meer gebouwd dan alleen maar woningen. Er is veel aandacht voor groen, speelplekken en privacy, maar voor voorzieningen als scholen, kinderopvang en woonzorgzones.

Wil je gezellig winkelen, ga dan naar het overdekte winkelcentrum De Tuinen om daarna neer te strijken op een van de terrasjes aan het Wilhelminaplein. En ook sport/ontspanning is geen probleem, zoals hockey, voetbal, tennis en niet te vergeten het zwembad De Hoge Bomen. Wie in de wijk Hoogeland te Naaldwijk woont hoeft zich niet te vervelen.

Alle woningen van Parc Hooglande fase 2 zijn verkocht en opgeleverd.

Inloggen voor bewoners

Als bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vindt over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Nu alle woningen zijn opgeleverd, beheer je op jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving eenvoudig alle belangrijke documenten, geven we je onderhoudstips en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ontdek meer projecten