Welkom op de Victor&Wonen website van Parc Hooglande

Met de realisatie van Hoogeland is een nieuwe grote wijk ontstaan in Naaldwijk. In deze wijk wordt meer gebouwd dan alleen maar woningen. Er is veel aandacht voor groen, speelplekken en privacy, maar ook voor voorzieningen als scholen, kinderopvang en woonzorgzones. En is je kind toe aan een vervolgopleiding, in de omgeving van Naaldwijk worden verschillende opleidingen geboden. En ook het openbaar vervoer biedt een goede verbinding naar Rotterdam en Den Haag.

De woningen van Parc Hooglande is inmiddels verkocht en opgeleverd.

Inloggen voor bewoners

Als (toekomstig) bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vind over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Daarnaast kun je via het berichtencentrum makkelijk en snel berichten sturen naar jouw Woonadviseur (Service & Onderhoud) en beheer je overzichtelijk alle belangrijke documenten en jouw persoonlijke planning.

Ben je de tweede of derde eigenaar van een woning in dit project en wil je graag toegang tot jouw persoonlijke omgeving? Neem dan contact op met Team ditismijnthuis.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat je snel kunt profiteren van alle voordelen van jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving.

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ontdek meer projecten