Welkom op de projectwebsite van Nieuw Westveen

Nieuw Westveen is gelegen in Reeuwijk-Brug in Bodegraven-Reeuwijk. Deze groene gemeente met een kleinschalig, dorps karakter ligt midden in de Randstad én midden in de natuur. Om het project optimaal aan te laten sluiten op de omgeving, zijn de woningen van Nieuw Westveen dan ook gebouwd met veel aandacht voor groen en details.

Uniek is de ligging nabij de Reeuwijkse Plassen, bestaande uit 735 hectaren natuurgebied met in totaal dertien plassen. Diverse woningen in Nieuw Westveen grenzen zelfs direct aan het water. Wegvaren vanuit je tuin? Geen probleem!

Inloggen voor bewoners

Als bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vindt over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Nu alle woningen zijn opgeleverd, beheer je op jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving eenvoudig alle belangrijke documenten, geven we je onderhoudstips en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ontdek meer projecten