Alle informatie overzichtelijk op de persoonlijke website voor bewoners

Zoals we in de stand van zaken vermeldden, worden er deze en volgende week veel woningen opgeleverd in de wijk Hilversum-Noord. De oplevering vindt plaats tijdens een persoonlijk gesprek, waar uitvoerder Jan Pieter het bewonersinformatieboekje – met daarin alle informatie over jouw vernieuwde woning – overhandigt. Wist je dat dit bewonersinformatieboekje ook online beschikbaar is op de speciaal voor bewoners ontwikkelde persoonlijke omgeving?

Wanneer jouw woning wordt opgeleverd, plaatsen we dit document op de pagina Mijn Overzicht/Documenten. Door middel van een persoonlijk bericht laten we je bovendien weten dat we het document in jouw documentenmap hebben geplaatst.

Binnenkort nieuwe energiecoaching inhoud
Het blijft de moeite waard om in te loggen op de persoonlijke omgeving, want we verwachten hier volgende week weer nieuwe energiecoaching inhoud op te gaan plaatsen. Natuurlijk leggen we je in het opleverboekje precies uit hoe de nieuwe mechanische ventilatie werkt, maar in de nieuwe energiecoaching update geven we je nog meer tips over energiezuinig ventileren.  

Problemen met inloggen? Neem contact op met Tamara
We hebben alle bewoners van wie het e-mailadres bij ons bekend is onlangs een e-mail gestuurd met hun inloggegevens. Heb je geen e-mail ontvangen, of weet je niet meer hoe je moet inloggen? Neem dan contact op met Tamara Verkleij.

Jouw contactpersoon

Vragen? Stel ze aan jouw contactpersoon. Klik op de naam voor alle contactgegevens of klik op het envelopje om direct een e-mail te sturen.

Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

De volgende stap