Altijd op de hoogte en direct contact met BAM tijdens de uitvoering?

Tot nu toe las je op www.mijnwijkhilversumnoord.nl alles over de woningverbetering in jouw wijk. Nu de start van het werk dichterbij komt, willen we je graag wat extra’s bieden. Daarom kun je als bewoner vanaf nu met jouw e-mailadres inloggen op de website om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl-omgeving. Op die persoonlijke omgeving houden we je met grote regelmaat op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en heb je ook de volgende mogelijkheden:

  • Alle voor jou belangrijke momenten overzichtelijk weergegeven in je persoonlijke planning
  • Stel je vragen snel en makkelijk direct aan jouw contactpersoon van BAM Woningbouw.
  • Alle documenten die je van ons ontvangt overzichtelijk op één plaats beschikbaar
  • Bespreek de woningverbetering met jouw buurtgenoten op het forum.


Energiecoaching voor lagere woonlasten
Graag kijken we ook samen met je vooruit naar het moment dat we jouw verbeterde woning weer aan je opleveren. Jouw woning is straks comfortabeler en energiezuiniger, en we helpen je graag om daar optimaal van te profiteren. Daarom geven we je op jouw persoonlijke omgeving slimme tips over hoe je jouw energieverbruik en daarmee jouw woonlasten nóg verder kunt laten afnemen. Onze Energiecoaching-tips zijn afgestemd op jouw woning en houden rekening met de seizoenen. Ook wanneer onze werkzaamheden zijn afgerond, blijven we je op jouw persoonlijke omgeving helpen met actuele en nuttige tips om je energieverbruik verder te verlagen.

Eenvoudig inloggen
Op het e-mailadres dat je aan ons hebt opgegeven, heb je een e-mail ontvangen met daarin jouw inloggegevens. Om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke omgeving, volg je de drie eenvoudige stappen hieronder.
1. Ga naar www.mijnwijkhilversumnoord.nl en klik op de knop ‘Inloggen’ rechtsboven.
2. Vul de inloggegevens die je van ons hebt ontvangen in.
3. Je hebt toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving!

Heb je geen e-mail van ons ontvangen, of heb je vragen over de inlogprocedure? Neem dan contact op met Tamara.

Jouw contactpersoon

Vragen? Stel ze aan jouw contactpersoon. Klik op de naam voor alle contactgegevens of klik op het envelopje om direct een e-mail te sturen.

Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

De volgende stap