Stem mee over de vernieuwde uitstraling van jouw thuis

De woningen in de wijk Couwenhoven krijgen na het uitvoeren van de werkzaamheden een frisse vernieuwde uitstraling. Hiervoor hebben we een aantal voorstellen neergelegd, en daar kun jij binnenkort over meestemmen.

Omdat schilderwerk en het vervangen van de dakpannen onderdeel uitmaken van de plannen voor woningverbetering in Couwenhoven, krijgen de woningen na het uitvoeren van de werkzaamheden een frisse vernieuwde uitstraling. BAM Woningbouw heeft hiervoor een aantal mogelijkheden aan de eigenaar en beheerder van de huurwoningen voorgelegd.

Tijdens de bijeenkomst van het bewonerscomité hebben de leden hun stem ook ingebracht. Uit deze stemming zijn een aantal opties naar voren gekomen, die we je hieronder alvast laten zien. Binnenkort krijg jij de kans om mee te stemmen: welk gevelbeeld spreekt jou het meeste aan? Uiteindelijk wordt de kleurstelling met de meeste stemmen worden toegepast. We houden je op de hoogte!


Jouw contactpersoon

Vragen? Stel ze aan jouw contactpersoon. Klik op de naam voor alle contactgegevens of klik op het envelopje om direct een e-mail te sturen.

Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Vernieuwde uitstraling

Het resultaat van de stemming over de vernieuwde uitstraling van de woningen is bekend.

De volgende stap