Alle woningen opgeleverd!

De verkoop van de woningen van 't Landje van Kemp is zeer voorspoedig verlopen! Er was veel belangstelling voor de karakteristieke woningen uit de BAM Wooncollectie in Oudhollandse stijl. Mede door de de unieke mogelijkheden van Victor&Wonen om de woning compleet woonklaar op te laten leveren in jouw favoriete Woonsfeer en per verdieping in te laten delen in de Leefwijze die bij jou past.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwbouwwoning?
En wil jij ook betaalbaar en comfortabel wonen in een nieuwbouwwoning en zelf je eigen thuis creëren met Victor&Wonen? Hou dan de website ditismijnthuis.nl in de gaten! Hier vind je nog meer projecten, leuke interviews, heel veel inspiratie en kun je kennismaken met ons team!

Hopelijk zien we je snel bij één van onze verkoopmanifestaties of aan tafel bij onze woonadviseurs!

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ben jij een van de bewoners?

Alle woningen van 't Landje van Kemp zijn inmiddels opgeleverd. Ben jij één van de bewoners van 't Landje van Kemp? Via ditismijnthuis.nl kun je inloggen op jouw persoonlijke omgeving.

Hier heb je nog altijd toegang tot het forum, het berichtencentrum, de foto's van het project en al je documenten. Zo kun je nog steeds in een vertrouwde omgeving van alles bespreken met al je buren. Heb je nog gave foto's van je woning? Leuke verhuis-anekdotes of gaan jullie deze zomer de eerste barbecue plannen? Deel het met ons en je buren! Daarnaast kun je nog steeds op een veilige manier je documenten beheren; ook handig als je je woning in de toekomst misschien wil doorverkopen, dan heb je al je papieren alvast overzichtelijk bij elkaar staan!  

Ook na oplevering staat BAM Woningbouw natuurlijk voor je klaar om je vragen, opmerkingen en eventuele klachten te behandelen. Meer informatie en alle contactpersonen vind je op jouw persoonlijke omgeving van ditismijnthuis.nl!

Veel woonplezier!