Welkom op de projectwebsite van De Kruidengaerde

De Kruidengaerde is onderdeel van het in ontwikkeling zijnde gebied KLOP. In de Kruidengaerde werden 28 karakteristieke koopwoningen gebouwd in de Oudhollandse architectuurstijl. De Oudhollandse stijl past precies in de uitgesproken, expressieve en sterk uiteenlopende architectuur in de wijk. Door de individualiteit van de woningen is het meteen duidelijk: hier woon jij!

Inloggen voor bewoners

Als (toekomstig) bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vind over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Daarnaast kun je via het berichtencentrum makkelijk en snel berichten sturen naar jouw Woonadviseur (Service & Onderhoud) en beheer je overzichtelijk alle belangrijke documenten en jouw persoonlijke planning.

Ben je de tweede of derde eigenaar van een woning in dit project en wil je graag toegang tot jouw persoonlijke omgeving? Neem dan contact op met Team ditismijnthuis.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat je snel kunt profiteren van alle voordelen van jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving.

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ontdek meer projecten