Alle woningen opgeleverd!

De verkoop van de woningen van Breecamp is zeer voorspoedig verlopen! Er was veel belangstelling voor de karakteristieke woningen uit de BAM Wooncollectie in Oudhollandse stijl. Mede door de de unieke mogelijkheden van Victor&Wonen om de woning compleet woonklaar op te laten leveren in jouw favoriete Woonsfeer en per verdieping in te laten delen in de Leefwijze die bij jou past.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwbouwwoning?
En wil jij ook betaalbaar en comfortabel wonen in een nieuwbouwwoning en zelf je eigen thuis creëren met Victor&Wonen? Hou dan de website ditismijnthuis.nl in de gaten! Hier vind je alle nieuwbouwprojecten van de BAM Wooncollectie en kun je alvast inspiratie opdoen in de handige online inspiratietools.

Hopelijk zien we je snel bij één van onze verkoopmanifestaties of aan tafel bij onze woonadviseurs!

Ben jij één van de bewoners?

Alle woningen van Breecamp zijn inmiddels opgeleverd. Ben jij één van de bewoners van Breecamp? Door rechtsboven deze pagina in te loggen kom je terecht op jouw persoonlijke omgeving van ditismijnthuis.nl.

Hier heb je nog altijd toegang tot het forum, het berichtencentrum, de foto's van het project en al je documenten. Zo kun je nog steeds in een vertrouwde omgeving van alles bespreken met al je buren. Heb je nog gave foto's van je woning? Leuke verhuis-anekdotes of gaan jullie deze zomer de eerste barbecue plannen? Deel het met ons en je buren! Daarnaast kun je nog steeds op een veilige manier je documenten beheren; ook handig als je je woning in de toekomst misschien wil doorverkopen, dan heb je al je papieren alvast overzichtelijk bij elkaar staan!  

Ook na oplevering staat BAM Woningbouw natuurlijk voor je klaar om je vragen, opmerkingen en eventuele klachten te behandelen. Meer informatie en alle contactpersonen vind je op jouw persoonlijke omgeving van ditismijnthuis.nl!

Veel woonplezier!