Menu

Woningen Wormervelden fase 1 schitteren als ‘pop-up experience center’

Hoewel de bouwplaats van fase 3 van het nieuwbouwproject Wormervelden te Wormer nog een kale zandvlakte is, konden toekomstige bewoners van fase 3 op zaterdag 23 april al een blik werpen in hun toekomstige woning. Het volledige team van Woonadviseurs (Dit is mijn Thuis) stond enthousiast klaar om hen rond te leiden door vier BAM Wooncollectie woningen uit fase 1, die binnenkort al worden opgeleverd.

Opdrachtgever Parteon koos voor de BAM Wooncollectie in combinatie met ‘verkoopsupport Dit is mijn Thuis’ waarmee toekomstige bewoners op basis van een unieke woonbeleving hun eigen thuis kunnen creëren. Zo biedt het woonklaarproduct Victor&Wonen vele indelingsmogelijkheden en de unieke mogelijkheden om de woning woonklaar te laten opleveren.

Tijdens het bouwplaatsbezoek schitterden de vier woningen als ‘pop-up experience center’, zodat bezoekers de kwaliteit, de ruimte en de diverse indelingsmogelijkheden van dichtbij konden ervaren. Deze unieke ervaring bood inspiratie voor het maken van keuzes, zoals de indeling van de zolder van hun toekomstige woning. “We vonden het lastig om in te schatten hoe groot de zolder is, maar wát een ruimte!”, vertelt een jong stel enthousiast. “Dit hadden we niet verwacht. We gaan in ons gesprek met Woonadviseur Laura aangeven dat we zeker weten voor Praktisch 7 (red: zolderindeling) met een grote laundry room kiezen.

Primeur voor woningtype G
In nieuwbouwproject Wormervelden maakt woningtype G uit de BAM Wooncollectie haar debuut. Bijzonder aan deze woning, uitgevoerd in stijlvolle Jaren ’30 architectuur, is de mogelijkheid om deze levensloopbestendig te maken. Met het oog op de toekomst kan worden gekozen voor een Leefwijze met een bad- en slaapkamer op de begane grond, zodat bewoners tot in lengte van dagen kunnen genieten van hun nieuwe (t)huis. De in totaal 94 koopwoningen van Wormervelden bestaan verder uit woningtypes B en C uit de BAM Wooncollectie, uitgevoerd in Oudhollandse en Jaren ’30 architectuur. Daarnaast worden 28 starterswoningen type A gerealiseerd, die door opdrachtgever Parteon zullen worden verhuurd.
Wormervelden logo

Project: Wormervelden (Nieuwbouw)

Kenmerken: 94 diverse koopwoningen types B,C en G uit de BAM Wooncollectie in Jaren '30 en Oudhollandse architectuurstijl en 28 huurwoningen type A uit de BAM Wooncollectie in Jaren '30 architectuur. Laatste woning eerste fase opgeleverd in december 2015, laatste woning fase 2 opgeleverd in november 2016. Prognose oplevering fase 3: tweede kwartaal 2017.

Partners: Ontwikkeling: Parteon
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite