Menu

Wonen in Tuinveld fase 3B vanuit de lucht

Wonen in Tuinveld is een nieuwe dorpse wijk nabij het centrum van 's-Gravenzande; een stad met traditionele architectuur, klassieke bouwmaterialen, veel ruimte en vooral ook véél water en groen.

Beeld zegt meer dan duizend woorden

Na de succesvolle verkoop en bouw van eerdere fases, wordt de wijk nu voltooid met de bouw van fase 3B. In juni startte de bouw van de laatste 28 woningen en inmiddels liggen bij bouwnummers 601-609, 625 en 628 de begane grond vloeren, gaan we bij bouwnummer 624 starten met het plaatsen van de binnenspouwbladen en zijn bij bouwnummers 610 tot en met 616 en 618 de toppen al geplaatst en gaan we starten met het plaatsen van de daken.

Toekomstig bewoner Maarten maakte vorige week dronebeelden van het project. Want beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden!
Wonen in Tuinveld laatste fase logo

Project: Wonen in Tuinveld fase 3 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 12 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen in twee architectuurstijlen. Woningtype ‘Gala’ in de jaren 30 stijl en ‘Elan’ in de Oud-Hollandse stijl. Met ‘nul-op-de-meter’.
16 woningen type ‘Glorie van Holland’ uitgevoerd als twee-onder-een-kap- en (half)vrijstaande woning en twee vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn opgeleverd.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite