Menu

Wonen in Antoniuskwartier: een gevoel van rust en ruimte

Na een bouwperiode van ongeveer negen maanden werd in september 2016 de eerste fase van het Antoniuskwartier in Utrecht opgeleverd. De oplevering van de 56 eengezinswoningen in Jaren ’30 architectuurstijl werd tijdens de Dit is mijn thuis-warming feestelijk gevierd met de nieuwe bewoners. Een impressie van het project, de woningen en de Dit is mijn Thuis-warming zie je in het filmpje hierboven.

Ook wonen in Antoniuskwartier?

Op 5 november startte de verkoop van de eerste 67 woningen uit de tweede fase van Antoniuskwartier, die in totaal uit 120 woningen bestaat. Net als de woningen uit de eerste fase zijn de woningen te gast in het groen. De nieuwe wijk sluit naadloos aan op het omliggende landschap dat wordt gekenmerkt door prachtige platanen en brede groenstroken.

Net als bij de eerste fase kunnen ook de toekomstige bewoners van de tweede fase hun woning woonklaar laten opleveren en kiezen voor een indeling die bij hun past door te kiezen voor een Woonsfeer en/of Leefwijze van Victor&Wonen.

Op de projectwebsite vind je meer informatie over het project, de woningen en kun je je aanmelden als geïnteresseerde voor de tweede fase. Bovendien kun je alvast je eigen thuis creëren in de online inspiratietool en ervaar je de vijf eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen in virtual reality vanuit standpunten in de woonkamer/keuken én badkamer!
Antoniuskwartier fase II logo

Project: Antoniuskwartier fase 2 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 121 eengezinswoningen types III, C en T uit de BAM Wooncollectie in stijlvolle Jaren '30 architectuur. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Partners: Ontwikkeling: Timpaan
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite