Menu

Voorbereiding bouw Thuis in Bergen gestart!

Het is zover! Alle woningen van Thuis in Bergen zijn verkocht en de laatste vergunningen zijn verleend. Daarom zijn we gestart met de voorbereiding van de bouw van de nieuwbouwwoningen aan de Landweg in Bergen!

BAM Woningbouw realiseert aan de Landweg in Bergen 12 stijlvolle nieuwbouwwoningen in Jaren '30 architectuur. Op 10 mei 2016 startte de verkoop en inmiddels zijn alle woningen verkocht.

Op dinsdag 18 oktober zijn we gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Dit houdt in dat de bomen worden weggehaald en de nog bestaande vloeren van de vorige bebouwing worden gesloopt. Daarna gaan we beginnen met het inrichten van het bouwterrein en zullen we medio week 46 starten met het aanbrengen van de boorpalen.

We verwachten dat van de eerste woningen de wanden en vloeren voor de kerst al gereed zullen zijn.

Binnenkort nodigen we de toekomstige bewoners van Thuis in Bergen uit om samen met ons te proosten op een voorspoedige bouwperiode.

Blijf op de hoogte

Op de projectsite vind je meer informatie over Thuis in Bergen en delen we regelmatig updates over de bouw.
Thuis in Bergen logo

Project: Thuis in Bergen (Nieuwbouw)

Kenmerken: 4 starterswoningen type A en 8 geschakelde woningen type G uit de BAM Wooncollectie in stijlvolle Jaren '30 architectuur. Alle woningen zijn verkocht.

Partners: Ontwikkeling/bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite