Menu

VLOG: Wij vierden het hoogste punt met toekomstige bewoners Nieuw Weideveld!

Tijdens de bouw van de nieuwe woningen houden we de toekomstige bewoners graag op de hoogte van de werkzaamheden op de bouw. En ook de mijlpalen van het project moeten natuurlijk gevierd worden. Daarom nodigden we de toekomstige bewoners van de eerste fase van Nieuw Weideveld uit om samen met ons het hoogste punt te vieren. Bekijk de vlog om te zien hoe deze mijlpaal vierden.

De eerste fase van Nieuw Weideveld bestaat uit in totaal 43 duurzame nieuwbouwwoningen. Bijzonder aan Nieuw Weideveld is de keuze uit maar liefst acht verschillende woningtypes, variërend van betaalbare starterswoningen tot royale vrijstaande woningen.

Welke woning je ook kiest: in Nieuw Weideveld ben je verzekerd van een comfortabele en duurzame woning die standaard al zeer praktisch is ingedeeld. Bovendien beschikken alle woningen over een groot aantal uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Hierdoor creëer je jouw ideale woning die geheel voldoet aan jouw woonwensen.

Ga voor meer informatie en het actuele woningaanbod naar de projectsite.
Nieuw Weideveld logo

Project: Nieuw Weideveld (Nieuwbouw)

Kenmerken: Nieuw Weideveld bestaat uit 140 nieuwbouwwoningen, verdeeld over 3 fases. Bijzonder is de keuze uit maar liefst 8 verschillende woningtypes uit de BAM Wooncollectie: de starterswoning type A, eengezinswoningen B, C, D, twee-onder-een-kapwoningen type E, G en H en vrijstaande woning type V in Jaren '30 architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling: Timpaan
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite